به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمد تقی زاده گفت: روز گذشته مکاتبه ای با شرکت نمایشگاه های بین المللی ایران (سئول) داشتم که این فضا را آماده و تحویل دهند تا براساس تصمیمی که در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان تهران با حضور معاون اول رییس جمهور گرفته شد مبنی بر اینکه برخی فضاها همچون شهرافتاب و محل نمایشگاه های تهران(سئول) برای تجهیز در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، محقق شود.
او با اشاره به اینکه این محل در مرکز شهر قرار گرفته و دسترسی های راحت تر و امکانات مناسبی دارد افزود: وزارت بهداشت نیز تمایل بیشتری برای دریافت و تجهیز این محل دارد لذا با هماهنگی که با شرکت نمایشگاه های بین المللی ایران شد آقای زالی نیز با بهداری ارتش هماهنگ کرده اند و این امادگی از سوی ارتش اعلام شده که نسبت به تجهیز این محل اقدام کنند تا وزارت بهداشت استفاده لازم را انجام دهد.
تقی زاده درباره احداث نقاهتگاه های استان تهران نیز گفت: مرکز جمعیتی ما در استان شهر تهران که بیشتر جمعیت در خود جا داده است آنچه که تاکنون دستگاه های مختلف مثل شهرداری تهران در اختیار گذاشته اند نزدیک به ۱۰ هزار ظرفیت است که ایجاد شده اما تاکنون استقبال جدی از نقاهتگاه ها نشده است.
وی با تاکید بر اینکه هنوز توصیه در خانه ماندن عملیاتی ترین راهکار قطع زنجیره شیوع کرونا ویروس است، افزود: بر همین اساس از هم استانی های تهرانی عاجزانه در خواست مشارکت و در خانه ماندن داریم.
معاون عمرانی استانداری تهران ادامه داد: بر اساس آمارها کاهش تردد و مسافرت نسبت به زمان مشابه در سال گذشته داشته ایم، البته آمارها متفاوت است هرچند کاهش ۵۰ درصدی را پلیس تایید کرده است اما انتظار داریم این همکاری بیشتر شود به ویژه در هفته دوم که شهروندان تهرانی از استان خارج نشوند و در خانه بمانند.
تقی زاده تاکید کرد: عدم تردد و در خانه ماندن علاوه بر قطع زنجیره شیوع این بیماری کمک می کند شرایطی فراهم شود که کادر درمانی و پزشکی بتواند فرصتی برای ریکاوری و اورحال خود پیدا کند تا در موقع لزوم سرویس لازم را ارائه کند. بنابراین عاجزانه تقاضا می کنم شهروندان تهرانی در این مورد مشارکت ملی داشته باشند.
این مسئول در ادامه در تشریح استقرار تیم های سنجش تب سرنشینان خودروهای ورودی به شهر تهران گفت: در حال حاضر این تیم ها در خروجیهای استان تهران مستقر هستند و تاکنون از حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تب سنجی که انجام شده حدود ۱۵۵۰ نفر مشکوک تشخیص داده شدند که یا به مراکز درمانی و یا قرنطینه هدایت شده اند و یا راهنمایی های لازم به انها داده شده است.
وی افزود: در حال حاضر حجم ترافیکی که داریم به سمت خروجی های استان تهران است و در هفته دوم فروردین تصور می کنیم افرادی که رفته اند برمی گردند لذا به هلال احمر اعلام کرده ایم بابررسی حجم ترافیک در هفته دوم برای برگشت به استان تهران و اگر امار معناداری وجود داشت کار تب سنجی در ورودی های استان انجام شود.
وی تاکید کرد:
نظر شما